De Meren 21 VERKOCHT - € 435.000 k.k.

Omschrijving

Een woonboerderij op een prachtige, landelijke locatie met vrij uitzicht over de landerijen, aan een rustieke weg even buiten de bebouwde kom van het levendig dorp Jistrum gelegen. Deze in 1980 gebouwde woning is erg sfeervol en heeft een landelijke uitstraling, mede door de rieten kap en de omringende bebossing. Het perceel bevat verder een wagenloods c.q. veestalling, geschikt voor het houden van kleinvee. Ook is er een houten garage aanwezig. Het geheel is gelegen op een totale oppervlakte van ca. 13475 m2 grond, zodat het geheel zeer geschikt is voor het houden van paarden en/of kleinvee.
De ca. 1,34.75 ha weiland en erf ligt achter en naast de woning met bijbehorende schuren. Alles omgeven door karakteristieke boomwallen.
De ligging is zeer gunstig tussen Leeuwarden en Groningen, in één van de mooiste streken van Fryslân bekend door het schitterende coulissenlandschap.

Begane grond
Royale entree/hal, trapopgang, kelder, keukenruimte voorzien van alle aansluitingen thans in gebruik als kamer, leuke woonkamer met mogelijkheid tot open haard, slaapkamer met aansluitend een badkamer, bijkeuken met wasmachineaansluiting, cv-ketel, toilet, achteringang en doorgang naar de royale inpandige garage.


Eerste verdieping
Overloop, 3 ruime slaapkamers met vaste kastruimte en ruimte achter de knieschotten, bergkast en doorsteek naar de ruimte boven de garage. Hier is de mogelijkheid tot een slaapkamer.


Tweede verdieping
Via een vlizotrap te bereiken zolderruimte.

Bijzonderheden:
- unieke locatie (vrij buiten wonen en toch dichtbij voorzieningen);
- gelegen nabij de E10 met prima verbindingen naar Leeuwarden, Groningen en Drachten;
- leefruimte en tuin met veel privacy.

Huisdetails

Adres
De Meren 21
Postcode
9258 GM
Plaats
JISTRUM
Prijs (€)
435.000
Pand Categorie
Koop
Pand Status
In Verkoop
Kosten Beding
Kosten koper
Woningtype
Woonboerderij
Bouwjaar
1980
Opp. perceel
13475 m²
Woonoppervlak
135 m²
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Inhoud
Aanvaarding

Foto's