Oosterdiepswal 16 - € 245.000 k.k.

Omschrijving

Schitterende, levensloop bestendige gezinswoning, gelegen aan een mooie gracht in het oude centrum van het dorp.
Deze woning is in de loop der jaren geheel gemoderniseerd en aangepast aan de huidige eisen. Bij de aanpassingen is in ruime mate rekening gehouden met de oude elementen, welke zo kenmerkend zijn voor een dergelijk pand.

De woning heeft de volgende indeling:
Entree/portaal, een ruime gang met kastruimte en toilet, royale woonkamer aan de straatzijde, welke is voorzien van een schouw met inbouwhaard, tussenruimte met werkhoek en een mooie eetkeuken voorzien van een massief houten keukenblok in landelijke stijl. De keuken heeft een rookkanaal en terrasdeuren naar de mooi aangelegde tuin.
De verdieping boven dit deel bestaat uit een overloop met veel kastruimte, een drietal slaapkamers en een badkamer met toilet.
In de aanbouw achter de woning is een tussenhal met buitendeur, een slaap/werkkamer, bijkeuken en werkruimte welke weer omgebouwd kan worden tot badkamer met toilet.
Hierboven is een bergzolder. Op het achtererf in de mooi aangelegde tuin is een dubbele garage, welke aan de achterkant ontsloten is.

Deze traditioneel gebouwde woning is bijna geheel voorzien van dubbel glas. Er is vloerverwarming aanwezig, aangestuurd door een nieuwe hr-combiketel.

Huisdetails

Adres
Oosterdiepswal 16
Postcode
9291 CJ
Plaats
Kollum
Prijs (€)
245.000
Pand Categorie
Koop
Pand Status
In verkoop
Kosten Beding
Kosten koper
Woningtype
eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar
1920
Opp. perceel
348 m²
Woonoppervlak
180 m²
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Inhoud
Aanvaarding

Foto's